Rendezvényvideó & fotó


Go to content

Bemutatkozás

Már a középiskolás éveim alatt felmerült az ötlet, hogy a média, vagy éppen a kamerázás világával szeretnék foglalkozni. Főiskolás éveim alatt egy mozgóképes csoport építésében is rész vettem. Készítettünk mindenféle művészi alkotást.


Sajnos a média világába nem sikerült bejutnom, így aztán alapítottam édesapámmal egy saját kis vállalkozást, gondolva arra, hogy bármire jó lehet.Miután az évek során minden technikai felszerelés adott volt elkezdtem az esküvői videózást, amit nem bántam meg. Minden esküvő más-más emlékeket ad számomra.

Élvezettel készítem el az ifjú párok életének legszebb napjáról szóló filmet. A legjobb érzés az, mikor hallom, hogy annyira tetszett a kész videó a rokonságban, hogy sokan könnyeikkel küszködve nézték a DVD-t. Az ilyen mondatok miatt érdemes ezt csinálni.

És miközben egyre több esküvőn vettem rész, rádöbbentem, hogy annyira már nem is érdekel a média világa, mert itt önmagam alkothatok. A saját elképzeléseimnek megfelelően készíthetem el a filmeket és az ifjú párok mindig nagy örömmel fogadják az ötletes megoldásokat.
Munka közben

Back to content | Back to main menu